Wat kan ik voor je doen?

Jij bent hier vast en zeker omdat je een video wilt hebben. Terecht, want video is tegenwoordig dé manier om mensen te bereiken of je merk/bedrijf neer te zetten. Ik kom graag vrijblijvend langs om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken. Geïnteresseerd? Stuur me een mailtje of lees nog even verder.

Als we samen aan de slag gaan, ga ik meestal als volgt te werk:

Bedenken

Idee & Concept

Het belangrijkste voor een goeie video is een goede basis. Wat wil je ermee bereiken, wie is je doelgroep en hoe moet de video overkomen? Aan de hand van de antwoorden op deze vragen ga ik aan de slag met de opzet voor de video.

Afhankelijk van hoe uitgebreid het idee is, kom ik met een plan, script en shotlist. Vervolgens stel ik een offerte op die gebaseerd is op de uren die nodig zijn voor het realiseren van het eindproduct.

Filmen

Materiaal verzamelen

Na overeenstemming over het plan en de offerte komt het belangrijkste gedeelte: het filmen. Ik heb mijn eigen materiaal in huis, waarmee ik uiteenlopende ideeën in beeld kan brengen. Dit zorgt ervoor dat ik op ieder moment ‘filmklaar’ ben, wat handig is voor last-minute opdrachten of weersafhankelijke shots. Daarnaast beheers ik mijn eigen apparatuur tot in de puntjes en weet ik hierdoor precies wat mogelijk is en wat niet.

Editen

Monteren tot eindproduct

Al het gefilmde materiaal dient zoals afgesproken gemonteerd te worden. Ook dit doe ik zelf. Het voordeel hiervan is dat ik tijdens het filmen al een idee heb hoe ik het ga monteren en daardoor dus geschikte shots kan maken.

Wanneer er een eerste versie is, stuur ik deze op met de mogelijkheid om aanpassingen door te voeren, tot dat het product helemaal naar wens is. Ook denk ik graag over de beste manier om de video te publiceren.